Websites maken met een modern en dynamisch karakter. Dat doen we.
We zijn bekend met de ins en outs van meerdere beheersystemen (CMS).
Als WordPress webdesign expert bieden we het beste van open source.
We verzorgen hierbij ook vaak social media, redesign en maatwerk.
Met een optimale weergave, zowel voor mobiel, tablet, laptop als desktop!

WordPress websites, uw site vooraan!

Bij de ontwikkeling van eenvoudige en meer complexe sites werken we graag met een open source platform als WordPress (en evt. Joomla). Deze bieden de allerbeste mogelijkheden voor ontwikkelaar en eindgebruiker.

WordPress webdesign - Den Haag - WordPress templates, Joomla, Typo3, Drupal

Alhoewel de nadruk per project verschillend kan liggen, werken we altijd aan volledigheid in woord en beeld, consistentie, bruikbaarheid en eenvoud. Met als resultaat dat al deze aspecten elkaar versterken.

Website maken: waar op letten?

We bouwen sites volgens een helder gefaseerd proces. Tijdens de bouw hebben we regelmatig contact, zodat iedereen op de hoogte is, en blijft.
Samen kijken we altijd naar de inhoud, het ontwerp, de werking en het gebruiksgemak. Natuurlijk met oog voor de achterliggende techniek.
Lees over verwante zaken die we ook verzorgen, zoals:

We werken ondermeer met de volgende technieken:

CMSWordPress, Joomla, Drupal, Typo3
WebshopWooCommerce, Magento, Prestashop
Webdesign  PHP en MYSQL, XHTML5 en CSS3
TalenXHTML, XML, PHP, ASP, JavaScript


Stay fresh…  4 Gouden tips

  1. Zorg voor relevante content
  2. van meerwaarde voor je doelgroep
  3. leuk genoeg om met anderen te delen
  4. interessant genoeg om op in te gaan

Creëer online meerwaarde voor uw zaak!

Gebruikersvriendelijkheid

Worstelen met updates of aanpassingen behoort tot het verleden met een handig systeem als WordPress.

Diensten & portfolio

Uw diensten en producten sterk en overzichtelijk uitgewerkt. Met hulp bij de uitwerking hiervan en de copywriting van tekst erover.

Activiteiten

Al uw activiteiten uitgebreid en compact in beeld gebracht, op basis van de beschikbare info. Met extra opties zoals kaarten.

Webshops

Begin met het online verkopen van producten en diensten. Via integratie van eCommerce, bijv. via Magento of WOOCommerce.

Media overzichten

Beeld, video en audio integratie, ondermeer via YouTube, Vimeo en SoundCloud. Gebruikmakend van uw eigen media.

Profielen

Een toelichting over uw team, mensen en drijfveren. Met alle koppelingen die van belang zijn voor optimale verbindingen.

Formulierstromen

Het automatiseren van veel voorkomende handelingen via formulieren, zoals contact- en informatie-aanvragen.

Meertaligheid

Uw content geschikt maken voor verschillende taalgebieden. Met een flexibele oplossing die schaalbaar is.

De fasering bij website-ontwikkeling:

Oriëntatie & offerte

Bij de oriëntatie maken we kennis en brengen we het gewenste resultaat van de website-ontwikkeling in kaart. Deze fase bestaat uit oriënterend overleg, een briefing en een offerte.

Concepten WordPress website

De opdracht wordt gestart met een of meerdere concepten voor de WordPress website. Na een presentatie hiervan vindt er een keuze plaats voor het optimale ontwerp. Aan het einde van deze fase is het concept voor de website duidelijk, en is de inhoud ervoor beschikbaar.

WordPress webdesign & web development

Na overleg wordt het ontwerp van de website verder gedetailleerd en wordt de inhoud in de website geïntegreerd. Het webdesign is nu verfijnd tot in detail, zodat het hele ontwerp en de alle functionaliteit nu zichtbaar is. Het gedetailleerde ontwerp wordt aan de opdrachtgever gepresenteerd.

Responsive design & tests

Als het gedetailleerde ontwerp klaar is, wordt de site uitgebreid getest. Naast tests met verschillende browsers, wordt met verschillende platforms en hardware getest. We testen op bugs, weergave en snelheid.

Opleveren & online brengen

Als alles in orde is, wordt de website opgeleverd en online gebracht. Bij WordPress webdesign bieden we kosteloos een startdocument aan, met een algemene WordPress handleiding en een overzicht met alle belangrijke site gegevens. Via een optionele WordPress cursus helpen we gebruikers verder op weg met het beheer van de website.

Afronding en nazorg

Na de oplevering wordt contact opgenomen om het eindresultaat te bespreken. Eventueel worden de mogelijkheden verkend voor de webhosting, het onderhoud en het beheer, en de verdere ontwikkeling van de website.